Wilmsen Groep
Immo M&G

Immo M&G werd al opgericht in 1992 en heeft als hoofdactiviteit het beheer, verhuur, aankoop en verkoop van gebouwen. De M staat trouwens voor Marc en de G verwijst naar de sterke vrouw achter de man, Gerda. Vooraleer er sprake was van Immo M&G, werd er al heel wat jaren aan de weg getimmerd. Even een terugblik naar hoe het allemaal begon.

In 1979 startte Marc Wilmsen met een eenmanszaak in sanitair en dakwerken in Merksplas. Niet veel later, in 1981, opent hij samen met zijn echtgenote Gerda Van Tendeloo een winkel in het centrum van Merksplas. De toonzaal bestaat uit een etalagekast en enkele kachels. Vanaf die dag kon je er ook terecht voor individuele verwarming. In 1985 wordt Marc Wilmsen bvba opgericht en wordt er ook een grote, nieuwe showroom gebouwd op Steenweg op Turnhout in Merksplas. De showroom met een oppervlakte van 360m2 toonde de allernieuwste badkameropstellingen en liet de klant sanitair op een vernieuwende manier ontdekken. Vanaf toen kon je bij Marc Wilmsen ook terecht voor centrale verwarming. De tijden veranderden en de wereld werd een beetje kleiner. De vraag naar sauna’s, whirlpools, zwembaden en stoombaden werd groter. In 1991 opende er dus een tweede showroom met testcentrum.

In 2005 was de tijd aangebroken om iets nieuws te doen. De showroom & de handelszaak werden verkocht en omgevormd tot Wilmsen Groep bvba : totaal renovatie en project ontwikkeling. Nu, meer dan 10 jaren later, kunnen we terugblikken op een heleboel prachtige realisaties waarover je meer kan ontdekken op onze website. Voor alle updates rond aankomende projecten, kan je gerust contact opnemen of de website in de gaten houden.